Baby Dove Diaper rash

Всичко за продуктите за къпане Baby Dove

Да бъдеш майка може да бъде едновременно едно от най-щастливите събития в живота ти (ако не и най-щастливото), но и едно от най-объркващите. Ние знаем, че вземането на правилни решения по отношение на бебешката хигиена може също да предизвика стрес. Опитай да не се тревожиш - всяка майка има своите тревоги.

Но имаме и добри новини - ние от Baby Dove създадохме нежни продукти с неутрална pH формула, с хидратиращата технология, с която сме така известни. 

Нашите продукти са тествани от майки като теб, одобрени от педиатри и дерматолози, затова можеш да бъдеш по-спокойна и уверена по отношение на решението, което взимаш. Това е един решен проблем от списъка.

Разчитайки на 50-годишно наследство в грижата за кожата, предоставяме нашите топсъвети за чувствителната бебешка кожа.

 • 1

  Успокояващи продукти за бебешка кожа

  Сухата кожа може да бъде проблем, но бебешката кожа се развива непрекъснато и губи естествените си нива на хидратация много по-бързо от твоята, затова сухите участъци са нещо нормално. Ние разработихме изключително нежния хипоалергенен лосион за тяло, който да успокоява бебешката кожа и да я прави мека и гладка.

 • 2

  Baby Dove осигурява повече от мека кожа

  Сапунът има репутацията на дразнител за бебешката кожа, но нашият измиващ лосион за коса и тяло осигурява повече от мека кожа и доказва, че невинаги е така. Неговата богата кремообразна текстура възстановява естествените нива на полезни вещества, които често са нарушени по време на къпане. И поддържа кожата супермека часове след това.

 • 3

  Формула без сълзи

  Вероятно се тревожиш, че може да попадне сапун в очите на бебето, но ако използваш одобрен от офталмолози продукт с формула без сълзи като шампоана Baby Dove, можеш да бъдеш спокойна (а плеядата от сълзи - овладяна).

 • 4

  Хипоалергенни продукти с неутрална pH формула

  Неприятно, но факт - всяко бебе изпитва проблема с подсичане на дупето поне веднъж в живота си, затова ние създадохме крема против подсичане Baby Dove, който успокоява и защитава кожата на бебето. Той е хипоалергенен, с неутрално pH, а освен всичко останало - сме го изпитали върху деца - нашите собствени, затова той е препоръчителен за истински майки.

 • 5

  Усъвършенствана грижа за бебешката кожа

  Ако кожата на бебето ти е твърде чувствителна, а да си признаем - при повечето бебета е така, ще бъдеш особено внимателна какви продукти да използваш. Ето защо създадохме нашата серия Baby Dove за чувствителна кожа. Нашият измивен лосион Baby Dove за чувствителна кожа е създаден за бебета с особено деликатна кожа, което означава, че можеш да го използваш за своето бебе без притеснение.