Baby Dove Diaper rash

Кожата на бебето има нужда от специална грижа

Всички сме чували израза "меко като бебешко дупе", който и да го е измислил, със сигурност не е виждал подсечено бебешко дупе. Първо се появява леко зачервяване, после обрив и изведнъж нещата се влошават толкова внезапно, че се чувстваш като най-лошата майка на света.

Недей - бебешката кожа е трудна за овладяване. Тя е твърде нежна, деликатна и чувствителна. Особено в първите дни от живота на бебето, тя е особено незряла и склонна към кожни раздразнения, докато свикне с факторите от външната среда. Тя е специална, колкото е специална и грижата, която заслужава - затова ние я предлагаме под формата на продукти за бебешката кожа, разчитайки на 50 години експертен опит в грижите за кожата. Сбогувай се с кожните проблеми. Кажи "Здравей" на серията Baby Dove.

Погледни в секцията по-долу, за да откриеш безценни съвети за грижа за кожата на твоето бебе от експертите на Baby Dove.

 • 1

  Дай на бебешката кожа необходимата доза хидратация

  Това, което вероятно не знаеш, е, че бебешката кожа е по-тънка от лист хартия и губи хидратация много по-бързо от твоята. Въпреки че звучи плашещо, не се тревожи. Всичко, от което бебето ти се нуждае, е подходящата доза хидратация. Използвай нежни продукти, които добавят комфорт на бебешката кожа и запазват нивото на хидратация.

 • 2

  Избери неутрална pH формула

  Ето един факт за кожата на твоето бебе - тя има по-високо ниво на pH от тази на възрастен човек. Ако това ниво се наруши, кожата на бебето става по-склонна към изсушаване или инфекции. Избери сапун с неутрално pH като нашия крем сапун Baby Dove, който е по-нежен и хидратиращ от обикновен бебешки сапун*. Той ще ти помогне да поддържаш баланса. *Обикновени сапуни без добавени полезни вещества.

 • 3

  Усъвършенствай грижата за бебешката кожа

  Най-лошото е, че никой не може да посочи точно какво дразни бебешката кожа. Отказала си се от воденето на дневник по време на кърмене или си сменила няколко различни перилни препарата, с които переш бебешките дрехи. Преминаването към нашия лосион за тяло Baby Dove може да бъде решение на твоите проблеми, тъй като той е създаден така, че да предотврати възникването на алергии и е тестван от дерматолози и педиатри.

 • 4

  Използвай продукти, които защитават кожата на твоето бебе

  Когато обривът се появи, знаем че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но опитай се да не се паникьосваш. Просто бъди подготвена с крем против подсичане, който наистина работи. Нашият крем против подсичане Baby Dove се нанася изключително лесно, за да не причиняваш излишен дискомфорт с допира си. Освен това, той осигурява незабавно облекчение и образува защитен слой, който ускорява възстановителния процес.

 • 5

  Посушавай добре кожата след баня

  И тъй като не търсим извинения, за да сме още по-близо до малките си същества, гушкането и подсушаването на нежното бебешко тяло след баня с мека кърпа е по-нежно от бърсането, така че - действай.