Визията на Baby Dove

Визията на Baby Dove

Вярваме, че няма правилен или грешен начин да бъдеш майка, защото няма перфектни майки - само истински, които се грижат за бебетата си по свой-собствен начин.

Когато станеш майка за пръв път, всичко, което се случва, е ново. Изключително лесно огромното количество информация, мнения и форуми предизвикват паника от страна на младите майки. Всъщност, една от две майки ни сподели, че е била тотално погълната от огромното количество информация и съвети за това как да бъдеш добър родител. От друга страна, 9 от 10 жени в Бразилия споделиха, че се доверяват на инстинкта си за това кое е най-добро за тяхното бебе. Ето защо всичко, което правим, е с цел да те вдъхновим да бъдеш по-уверена в изборите, които правиш, да следваш интуицията си и, най-важното - да се грижиш за бебето си по най-добрия начин - твоя начин. Не е от значение дали си от онези 38% от майките, които спят заедно с новороденото, или от онези 62% от майките, които не одобряват това. Това е валидно и за грижата за бебешките коса и кожа.

Използвайки продуктите на Baby Dove, които нежно подхранват кожата на бебето и се грижат за нея, е най-важно и още по-грижовно ако го правиш по твоя собствен начин. Дори и да си майка на новородено бебе, нашите нежни и хипоалергенни продукти са подходящи за него.Baby Dove застава зад твоето решение и ще те подкрепи каквото и да е то.