Аромат на прегръдки и целувки

Аромат на прегръдки и целувки

Обожаваш пристрастяващото ухание на нашите продукти? Това е нашият подпис, който ние наричаме "Аромат на прегръдки и целувки", разработен специално за деликатната бебешка кожа.

Чист и нежен, ароматът на нашите продукти комбинира плодови нотки с ухание, което ще обгърне едва осезаемия мирис на твоето бебе, давайки живот на нашите подхранващи бебешки продукти за кожа и коса.

Първичният аромат е с нежната свежест на люляк, ябълка и цвят на круша, като тези ярки нотки се претворяват в аромат на розови листенца, бял жасмин и божур за нежна флорална експлозия, която обгръща теб и бебето. Когато ароматът се разгърне, започва да се усеща като ухание с нотки на мускус и кремообразна сладост, обгръщаща бебето в топло, ярко ухание, което се разнася по кожата му.

Във всеки от продуктите на Baby Dove специалният ни аромат е подчертан по различен начин: измиващият лосион за коса и тяло и шампоаните за бебета цъфтят с флорални аромати и по този начин правят къпането забавно, приятно и свежо. Леките нотки на цветя и мускус присъстват в състава на бебешкия крем сапун и оставят усещането за богата, кремообразна тесктура, нежна и гладка, обгърната в топлота. Докато нанасяш нашите лосиони върху бебешката кожа, плодови нотки се настаняват в мекия и нежен аромат на бял жасмин и розови листенца.

Нежният и щадящ аромат е уникален и специално разработен, за да се слее напълно с естествената миризма на бебешка кожа, като в същото време е предназначен специално за чувствителната кожа на твоето бебе. Ярък, но и нежен, нашият аромат оставя кожата на малкото съкровище да ухае прекрасно, дори - апетитно.