Повече от Baby Dove

Повече от Baby Dove

Добре дошла на стартовата линия на приключението си с Baby Dove. Открий повече информация за нашата мисия и продукти като разгледаш страницата ни.

Няма перфектни майки, само истински

Няма перфектни майки, само истински

Ние вярваме, че няма перфектни майки,
само истински

Майчинството е пътуване – чудесно, вълнуващо и красиво. Но като всяко ново начало и то носи със себе си някои притеснения. В крайна сметка, никога не ти се е случвало нещо подобно. Има толкова много програми, режими, съвети и препоръки за всяко едно нещо. През цялото време ще чуваш различни мнения – като че ли всеки знае какво е да си перфектна майка. Например, 75% считат, че кърменето на обществени места е в реда на нещата*, докато 25% са на мнение, че това трябва да се случва у дома. Добре ли е да спиш в едно легло с бебето? 20% казват „да“, а останалите 80% го намират за напълно погрешно. Според 55% е нормално по време на майчинство да работиш толкова, колкото и преди това. 45% обаче не са съгласни… Защо е целият този натиск да бъдеш перфектна майка? Или да следваш това, което пише в книгите. А може и да решаваш какво да правиш в движение. Но каквото и да е то, това е твоят начин, а ние сме до теб във всеки един момент.

С повече грижа по твоя собствен начин

*Международно проучване Real Mothers Heard, проведено през 2016 г. от Edelman Intelligence сред 6000 майки на различни пазари (Китай, САЩ, Мексико, Бразилия, Индия).